Главният редактор на Дневник Велислава Попова смята, че случаят с

...
 Главният редактор на Дневник Велислава Попова смята, че случаят с
Коментари Харесай

Велислава Попова: Случаят с Борислав Михайлов показва, че прокуратурата все още е натискана

 

Главният редактор на " Дневник " Велислава Попова счита, че казусът с привикването на президента на БФС Борислав Михайлов в прокуратурата, е посочило, че в тази институция към момента има интервенция. Тя приказва и за актуалното съдружно държавно управление.

" Къщичката не е каменна, тъй като няма съглашение черно на бяло. Реформите поради, които се сътвори тази сглобка, вътрешно не се случват. Това от предходната седмица с Борислав Михайлов, който стремително беше привикан, защото прокуратурата се самосезира, значи, че прокуратурата е натискана и се задейства в избрани моменти. Надяваме се да ни опровергаят идната седмица, в случай че в действителност се случи следствие, за каквото знаем, че има потребност от години в БФС. Но БФС също е модел " Борислав Михайлов ". Има модел " ГЕРБ ", има модел " Пеевски ", модел " Борислав Михайлов " и институциите, които не престават да не бъдат възобновени и реформирани, не могат да разградят тези модели ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Борисов през днешния ден по тази причина сподели, че сега няма опция. Повече могат да бъдат обезпокоени подкрепящите " Продължаваме промяната-Демократична България ".

Непрекъснато се помиряваме с по-малкото зло. Трябва да продължим да пожелаваме повече промени и промени. Отнякъде би трябвало да стартира да се поправя. Това циклене ще продължи ", добави Попова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР